Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Ota jauheliha huoneen lämpöön. Mittaa korppujauhot ja ruokakerma kulhoon, sekoita ja anna turvota. Raasta kesäkurpitsa. Jos sisusta on pehmeä, koverra se lusikalla pois. Silppua pätkä purjon vaaleaa osaa ja lisää se sekä kananmuna, öljy ja mausteet kulhoon. Voit lisätä joukkoon myös 1-2 rkl tuoreita yrttejä kuten timjamia, oreganoa tai basilikaa. Sekoita hyvin ja lisää lopuksi kesäkurpitsaraaste.
Kaavi mureketaikina leivinpaperin päälle ja muotoile se vedellä kostutetuin käsin murekkeeksi. Voit lisätä uunipellille samanaikaisesti kypsymään esim. vinottain leikattuja porkkanaviipaleit tai muita kasviksia. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tai keskimmäisellä tasolla n. 30 minuuttia. Väännä lämpö 200 asteeseen 10 minuutin kypsennyksen jälkeen.
Nauti murekkeen kanssa perunoita ja esim. chilikastikkeella maustettua kevytkermaviiliä.