Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsa-minttupasta

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl (keskik.) kesäkurpitsa
1 kpl sipuli
3 rkl saksanpähkinöitä
1 kynsi valkosipuli(kynsi)
4 rkl oliiviöljyä
2 tl (rouhittu) mustapippuria rouheena
1 tl suolaa
400 g Pennepastaa
50 g Parmesaanijuustoa, lastuina/raasteena
Ohjeet

Lisäksi tarvitset 3 rkl tuoretta minttusilppua.

Pilko sipuli ja paloittele kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Puolita viipaleet. Rouhi pähkinät.
Mittaa oliiviöljy paistinpannulle. Anna kuumentua. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää kesäkurpitsapalat ja pähkinärouhe. Anna kypsyä. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa sekaan puristettu valkosipulinkynsi ja minttusilppu. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele halutessasi pinnalle parmesaania. Tarjoa keitetyn penne-pastan kera.

Vinkki

Voit tarjota kesäkurpitsa-minttupastaa myös illanistujaisissa pastasalaattina.

Yksi annos sisältää 334 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":199,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":97},"weight":{"fat":21.86,"alcohol":0,"protein":9.5,"carbohydrates":24.06,"saturated_fat":4.35,"sugar":1.05,"fibre":3.34,"salt":1.68},"percent_raw":{"fat":0.594354173063797,"alcohol":0,"protein":0.1148515076912669,"carbohydrates":0.2907943192449361},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":335,"weight":65.84,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":237.94},"item_type":"recipe","recipe_id":431,"servings":4}}

 
Sulje