Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsa-suklaakakku

Valmistusaineet 12:lle
250 g Kesäkurpitsa zucchini
100 g Premium tummasuklaa leivontasuklaa 70 %
2 kpl Kananmuna, kuoreton
1 dl Hedelmäsokeri
1 rkl Leivinjauhe
2 tl Kaneli
1.5 dl Täysjyvävehnäjauho
0.5 dl Vehnälese
1 dl Rypsiöljy
6 rkl Omenamarmeladi
2 rkl Hunaja
50 g Hasselpähkinärouhe
0.25 dl Tomusokeri
1 dl Tuorejuusto vanilja
Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Raasta kesäkurpitsa. Sulata suklaa. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi.

Yhdistä kuivat ainekset keskenään ja siivilöi munavaahtoon.

Kääntele kesäkurpitsaraaste, suklaa, öljy, omenahillo, hunaja ja pähkinärouhe varovasti taikinaan.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175-asteessa uunin ala-tai keskitasolla noin 40 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.

Kuorrutus: Sekoita pehmeä tuorejuusto ja sokeri keskenään. Levitä kakun päälle. Koristele kakku esimerkiksi pähkinöillä.

Yksi annos sisältää 268 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":146,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":15.96,"alcohol":0,"protein":4.61,"carbohydrates":25.31,"saturated_fat":3.88,"sugar":18.95,"fibre":2.11,"salt":0.44},"percent_raw":{"fat":0.545537737028849,"alcohol":0,"protein":0.0700780654037157,"carbohydrates":0.38438419756743547},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":267,"weight":71.25999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":89.33},"item_type":"recipe","recipe_id":1024759,"servings":12}}

 
Sulje