Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsahöystöä ja riisiä

Valmistusaineet 4:lle
500 g kesäkurpitsaa
1 1/2 kpl (keskik.) keltainen paprika
1 kpl sipuli
1 tlk kikherneitä
2 tl rypsiöljyä
1 tl paprikajauhetta
1 kpl tuore chili
1 dl rusinoita
1 rkl sitruunan mehua
2 rkl inkiväärisiirappia
1 dl silputtua minttua
Lisäksi
4 dl täysjyväriisiä
Ohjeet

Pese ja kuutioi kesäkurpitsa ja paprika. Kuori ja lohko sipuli. Valuta kikherneistä liemi ja huuhtele. Kuumenna öljy pannulla. Lisää paprikajauhe, viipaloitu chili, kasvikset, kikherneet ja rusinat. Hauduta 10–15 minuuttia. Mausta inkiväärisiirapilla, sitruunamehulla, silputulla mintulla. Viimeistele mustapippurilla ja suolalla. Tarjoile sellaisenaan tai höystönä riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 503 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":55,"carbohydrates":401},"weight":{"fat":5.07,"alcohol":0,"protein":13.21,"carbohydrates":97.16,"saturated_fat":0.47,"sugar":22.22,"fibre":13.78,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.09359347002965136,"alcohol":0,"protein":0.10850845528096416,"carbohydrates":0.7978980746893845},"percent":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":80},"total":{"kcal":503,"weight":151.91,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":382.75},"item_type":"recipe","recipe_id":2490,"servings":4}}

 
Sulje