Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsavuoka

Valmistusaineet 4:lle
1000 g kesäkurpitsaa
250 kg sipulia
1 prk ruokakermaa (rasvaa 5%)
50 g juustoa (rasvaa 15-18% )
1 tl yrttisuolaa
0.5 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 tl provence-yrttisekoitusta
20 g Rypsiöljy, kylmäpuristettu
400 g Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa
Ohjeet

Viipaloi kesäkurpitsat, tomaatit ja sipulit. Lado ne vuokaan kerroksittain. Lisää kerrosten väliin mausteet. Kaada vuokaan ruokakerma ja ripottele juustoraaste päälle. Paista uunissa 200 asteessa, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.

Yksi annos sisältää 17181 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":1326,"alcohol":0,"protein":3448,"carbohydrates":12407},"weight":{"fat":143.04,"alcohol":0,"protein":836.61,"carbohydrates":3010.74,"saturated_fat":3.49,"sugar":3001.49,"fibre":1064.42,"salt":1.17},"percent_raw":{"fat":0.07719246352544482,"alcohol":0,"protein":0.20066540683060394,"carbohydrates":0.7221421296439512},"percent":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":72},"total":{"kcal":17180,"weight":8060.959999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":62931.75},"item_type":"recipe","recipe_id":123038,"servings":4}}

 
Sulje