Ladataan... Ladataan...

Keväiset broileriviipaleet

Valmistusaineet 6:lle
600 g broilerin rintafileetä
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
0.5 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 ruukku basilika-ruukku
200 g kirsikkatomaatteja
2 rkl kapriksia
Reseptin osa 2
5 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kynsi valkosipulinkynsi
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
2 dl kevyttä ranskankermaa (15-18% rasvaa)
Reseptin osa 3
10 dl täysjyväriisiä pakkauksen ohjeen mukaan keitettynä
1 ruukku lehtisalaattia
Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Ruskista broilerit pannulla molemmin puolin. Siirrä fileet uunipannuun. Paista uunissa 10–12 minuuttia. Jos käytät ohuita broilerileikkeitä, niille riittää pelkkä pannulla paistaminen (3–4 minuuttia/puoli). Anna broilerin jäähtyä, ennen kuin leikkaat sen viipaleiksi. Asettele palat tarjoiluvadille. Ripottele päälle suola ja pippuri. Hienonna basilika ja lohko tomaatit.
Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja valkosipulinkynsi. Sekoita ne mustapippurin kanssa ranskankermaan. Lusikoi puolet kastikkeesta broileripaloille, siirrä loput tarjolle erikseen. Ripottele basilika, tomaatit ja kaprikset broilerin pinnalle. Tarjoa keitetyn täysjyväriisin ja vihreiden salaatinlehtien kanssa.

Yksi annos sisältää 415 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":127,"alcohol":0,"protein":118,"carbohydrates":170},"weight":{"fat":13.86,"alcohol":0,"protein":28.94,"carbohydrates":41.71,"saturated_fat":5.01,"sugar":3.84,"fibre":5.34,"salt":1.4},"percent_raw":{"fat":0.3062029977456696,"alcohol":0,"protein":0.28418172306469275,"carbohydrates":0.4096152791896377},"percent":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":415,"weight":100.10000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":336.96},"item_type":"recipe","recipe_id":220916,"servings":6}}

 
Sulje