Ladataan... Ladataan...

Kevätsalaatti

Valmistusaineet 4:lle
3 kpl (iso) kirsikkatomaatteja
1 ruukku ruukkusalaatti
2 ruukku Rucolaa
100 g Vuonankaalia
Kastike
1 rkl hunajaa
1 rkl Valkoviinietikkaa
2 rkl rypsiöljyä
Ohjeet

Lisäksi tarvitset tuoreita pavunituja ja/tai auringonkukanversoja sekä timjaminlehtiä.

Valmista kastike. Sekoita ainekset keskenään ja mausta seos tuoreilla timjaminlehdillä.
Huuhdo ja valuta salaattiainekset. Halkaise tomaatit. Nostele kasvikset kulhoon. Kostuta salaatti kastikkeella ja sekoita nostellen. Jaa tarjoiluastioihin.

Yksi annos sisältää 118 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":43},"weight":{"fat":7.46,"alcohol":0,"protein":2.07,"carbohydrates":10.86,"saturated_fat":0.38,"sugar":9.68,"fibre":2.29,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.5649359667692152,"alcohol":0,"protein":0.06956748635374625,"carbohydrates":0.36549654687703853},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":118,"weight":32.74,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":218.25},"item_type":"recipe","recipe_id":126,"servings":4}}

 
Sulje