Ladataan... Ladataan...

Kevyesti paistetut silakat ja Creme Fraiche-kastike

Valmistusaineet 4:lle
600 g Silakkafilee
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.5 tl (jauhettu) Valkopippuri
KASTIKE:
200 g Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 %
1 rkl Sinappi
1 dl Tilli, tuore
Ohjeet

Levitä pannulle gourmandaruoanlaittopaperi ja paista peratut silakat tai silakkafileet sen päällä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita kastikkeen aineet ja anna maustua jääkaapissa hetken aikaa ennen ruokailua.

Vinkki

Nauti lisäksi esim. kuoriperunoita ja salaattia tai kasviksia. Silakat maistuvat myös kylminä ruisleivän päällä.

Yksi annos sisältää 311 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":200,"alcohol":0,"protein":102,"carbohydrates":9},"weight":{"fat":22.13,"alcohol":0,"protein":25.28,"carbohydrates":2.34,"saturated_fat":8.81,"sugar":2.15,"fibre":0.2,"salt":1.21},"percent_raw":{"fat":0.6432521646026602,"alcohol":0,"protein":0.32657299573902515,"carbohydrates":0.030174839658314547},"percent":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":3},"total":{"kcal":311,"weight":62.120000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":208.41},"item_type":"recipe","recipe_id":1027395,"servings":4}}

 
Sulje