Ladataan... Ladataan...

Kevyet ruisleivät

Valmistusaineet 4:lle
8 viipale (keskik.) ruisleipää
Täyte
100 g Keittokinkkua tai kalkkunaleikettä
200 g Vähärasvaista sulatejuustoa
3 kpl porkkanaa
0.5 rkl tuoretta, silputtua basilikaa
1 ruukku jäävuorisalaattia
0.5 tl sitruunapippuria
Ohjeet

Pese, kuori ja raasta porkkanat. Kypsennä raastetta 2-3 minuuttia pannulla ilman rasvaa koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi ja salaatti kapeiksi suikaleiksi. Sekoita porkkanaraaste, kinkkukuutiot, hienonnettu basilika ja sitruunapippuri sulatejuustoon. Levitä täyteseosta leivän molemmille puolikkaille. Nostele reilu keko salaattisuikaleita toiselle puolikkaalle ja paina toinen viipale päälle.

Yksi annos sisältää 258 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":70,"carbohydrates":119},"weight":{"fat":7.62,"alcohol":0,"protein":17.33,"carbohydrates":29.48,"saturated_fat":3.7,"sugar":5.44,"fibre":9.34,"salt":1.79},"percent_raw":{"fat":0.26813074416176935,"alcohol":0,"protein":0.2709664408362208,"carbohydrates":0.46090281500200986},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":46},"total":{"kcal":259,"weight":74.7,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":219.38},"item_type":"recipe","recipe_id":44707,"servings":4}}

 
Sulje