Ladataan... Ladataan...

Kirjolohi-purjovuoka

Valmistusaineet 5:lle
600 g Kirjolohifilee
1 tl Sitruunapippuri
400 g Purjosipuli
1 prk Flore Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
0.5 dl Vesi
1 kpl Kalaliemikuutio
15 g Sweet chili sauce chilikastike
2 rkl Tilli, tuore
Ohjeet

Mausta nahaton ja ruodoton kirjolohifilee sitruunapippurilla ja laita se uunivuokaan. Puhdista purjot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja levitä viipaleet kalan päälle. Liuota kalaliemikuutio kuumaan veteen ja sekoita kermaan mausteiden kanssa. Kaada seos kalan päälle. Kypsennä 15 minuuttia 200 asteessa, valele liemellä ja kypsennä edelleen 10-15 minuuttia. Tarkista että kala on kypsää.

Vinkki

Tarjoa keitinperunoiden tai pakaste- lohkoperunoiden ja salaatin kera.

Yksi annos sisältää 240 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":126,"alcohol":0,"protein":90,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":14.01,"alcohol":0,"protein":22.46,"carbohydrates":6.03,"saturated_fat":3.03,"sugar":4.03,"fibre":2.14,"salt":1.16},"percent_raw":{"fat":0.5253255644166198,"alcohol":0,"protein":0.3741365849399821,"carbohydrates":0.10053785064339812},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":10},"total":{"kcal":241,"weight":52.86,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":266.42},"item_type":"recipe","recipe_id":1023415,"servings":5}}

 
Sulje