Ladataan... Ladataan...

Kirjolohi-tomaattivartaat ja tillijogurttia

Valmistusaineet 5:lle
400 g Hyvä Apaja kirjolohipyörykät
250 g Kirsikkatomaatti
KASTIKE:
1 dl Tilli, tuore
100 g Turkkilainen jogurtti 10 %
0.25 tl Ruokasuola
0.1 tl Mustapippuri
Ohjeet

Sulata kalapyörykät.

Pujota vartaisiin vuorotellen 4 kalapyörykkää ja 4 kirsikkatomaattia. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille.

Kypsennä 225 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Sekoita kaikki tillijogurtin ainekset keskenään sauvasekoittimella.

Yksi annos sisältää 215 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":127,"alcohol":0,"protein":54,"carbohydrates":34},"weight":{"fat":13.96,"alcohol":0,"protein":13.48,"carbohydrates":8.41,"saturated_fat":4.04,"sugar":3.46,"fibre":1.57,"salt":1.22},"percent_raw":{"fat":0.5893002254795661,"alcohol":0,"protein":0.2529143515305223,"carbohydrates":0.15778542298991155},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":215,"weight":46.14,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":152.96},"item_type":"recipe","recipe_id":1024895,"servings":5}}

 
Sulje