Ladataan... Ladataan...

Kirjolohipasta

Valmistusaineet 4:lle
300 g kirjolohisuikaleita
1.5 rkl margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 kpl kalaliemikuutio
1 dl kevytkermaa (10% rasvaa)
1.5 dl vettä
2 tl tomaattiketsuppia
1 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 nippu nippu tilliä
Lisäksi
200 g Pastaa (raakapaino)
Ohjeet

Kiehauta vehnäjauho margariinissa, lisää ketsuppi, pippurirouhe ja murenna kalaliemikuutio sekaan. Lisää vesi ja anna kiehua hetken. Lisää kerma ja anna taas kuumeta kiehuvaksi. Lisää lohisuikaleet ja tilli ja anna kiehua hiljalleen n. 10 min.
Samaan aikaan keitä pastaa ohjeen mukaan. Kun pasta on valmista, kaada se kulhoon ja kaada kastike päälle. Sekoita keskenään ja tarjoa.

Yksi annos sisältää 395 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":162,"alcohol":0,"protein":74,"carbohydrates":159},"weight":{"fat":18.69,"alcohol":0,"protein":19.16,"carbohydrates":41.38,"saturated_fat":4.82,"sugar":2.42,"fibre":2.06,"salt":1.44},"percent_raw":{"fat":0.4099371459804317,"alcohol":0,"protein":0.1867505405821734,"carbohydrates":0.4033123134373949},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":394,"weight":89.97000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":211.97},"item_type":"recipe","recipe_id":41817,"servings":4}}

 
Sulje