Ladataan... Ladataan...

Kirjolohisalaatti rakuunakastikkeen kera

Valmistusaineet 2:lle
200 g lämminsavustettua kirjolohta tai lohta
2 kpl keitettyjä perunoita
1 lehti lehtisalaattiruukku
0.5 kpl (pieni) pientä kurkkua
2 kpl (iso) tomaatteja
Lisäksi
2 viipale (keskik.) perinteistä ruisleipää
Rakuunakastike
150 g pehmeää tofua
2 tl vahvaa sinappia
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl vettä
1 rkl sitruunamehua
0.25 tl mustapippuria myllystä
2 tl rakuunaa
0.5 dl (silputtu) hienonnettua, tuoretta tilliä
Ohjeet

Sekoita ensin kastike. Mittaa ainekset
sekoituskulhoon ja sekoita hienoksi sauvasekoittimella. Lisää vettä sen verran, että saat valuvaa kastiketta. Tarkista maku. Sekoita runsas puolet kastikkeesta viipaloitujen perunoiden joukkoon ja anna maustua hetken aikaa.
Revi salaatinlehdet vadille, nosta päälle paloiteltu kala, maustuneet perunaviipaleet ja kasvikset. Valuta päälle loput kastikkeesta. Nauti ruisleivän kera.

Yksi annos sisältää 487 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":241,"alcohol":0,"protein":112,"carbohydrates":134},"weight":{"fat":26.99,"alcohol":0,"protein":28.37,"carbohydrates":33.71,"saturated_fat":4.69,"sugar":9.47,"fibre":10.24,"salt":1.94},"percent_raw":{"fat":0.49446955519782415,"alcohol":0,"protein":0.23099970430327796,"carbohydrates":0.27453074049889786},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":487,"weight":115.40999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":545.38},"item_type":"recipe","recipe_id":23243,"servings":2}}

 
Sulje