Lisää kiehuvaan kalaliemeen Sunnuntai Täysjyväohra. Sekoita kiehumisen aikana. Keitä noin 8 minuuttia. Kaada siivilään ja valuta hyvin. Kaada täysjyväohra voideltuun uunivuokaan (n. 2 l). Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Poista kalafileestä nahka ja ruodot. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja nosta viipaleet täysjyväohran päälle. Ripottele kalan pinnalle sitruunapippuri ja hienonnettu tilli. Kuumenna Sunnuntai Juokseva kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää tuorejuusto ja kalaliemikuutio. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehahtaa. Lisää curry, tilli ja juustoraaste. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Kaada kastike uunivuokaan. Kypsennä uunin keskitasolla 20–25 minuuttia.