Ladataan... Ladataan...

Kirjolohta täysjyväohrapedillä

Valmistusaineet 4:lle
6 dl vettä
1 kpl kalaliemikuutio
600 g kirjolohifileetä
1 tl (rouhittu) sitruunapippuria
0.5 dl (silputtu) tuoretta tilliä silputtuna
2 rkl Sunnuntai Juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
2 rkl Sunnuntai vehnäjauhoja
3 dl kevytmaitoa
1 prk Sunnuntai maustamaton kasvirasvavalmistetta
1 kpl kalaliemikuutio
0.5 tl suolaa
1 tl currya
0.5 tl kuivattua tilliä
1.5 dl (raastettu) juustoraastetta
3 dl Torino Täysjyväohraa
Pinnalle
1 dl (raastettu) juustoraastetta
Vuokaan
2 rkl Sunnuntai juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
Ohjeet

Lisää kiehuvaan kalaliemeen Sunnuntai Täysjyväohra. Sekoita kiehumisen aikana. Keitä noin 8 minuuttia. Kaada siivilään ja valuta hyvin. Kaada täysjyväohra voideltuun uunivuokaan (n. 2 l). Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Poista kalafileestä nahka ja ruodot. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja nosta viipaleet täysjyväohran päälle. Ripottele kalan pinnalle sitruunapippuri ja hienonnettu tilli. Kuumenna Sunnuntai Juokseva kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää tuorejuusto ja kalaliemikuutio. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehahtaa. Lisää curry, tilli ja juustoraaste. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Kaada kastike uunivuokaan. Kypsennä uunin keskitasolla 20–25 minuuttia.

Yksi annos sisältää 809 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":390,"alcohol":0,"protein":197,"carbohydrates":222},"weight":{"fat":42.27,"alcohol":0,"protein":48.07,"carbohydrates":54.14,"saturated_fat":11.79,"sugar":6.64,"fibre":7.64,"salt":3.84},"percent_raw":{"fat":0.4820268221233155,"alcohol":0,"protein":0.24359746300678994,"carbohydrates":0.27437571486989465},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":809,"weight":174.39,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":546.46},"item_type":"recipe","recipe_id":194745,"servings":4}}

 
Sulje