Lisäksi tarvitset 10 g merisuolaa.
Tee 10-prosenttinen suolaliemi. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon merisuola. Sekoita, kunnes suola suolaa. Anna suolaliemen jäähtyä.
Tee korianteripesto. Ryöppää yrttejä kiehuvassa vedessä viisi sekuntia ja nosta ne reikäkauhalla välittömästi jäähtymään jääpalojen joukkoon. Tämä yrttien sokkihoito auttaa niitä säilyttämään kauniin vihreän värinsä.
Paahda pinjansiemenet teflonpannulla, lisää joukkoon kerma, kanaliemi ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Pane yrtit, kastikeseos ja parmesaaniraaste tehosekoittimeen ja käytä konetta viisi minuuttia. Lopputuloksena on kauniin vihreä, tasainen tahna.
Leikkaa turskafilee neljäksi annospalaksi ja pane palat jäähtyneeseen suolaliemeen 8–10 minuutiksi. Se suolaa kalan läpikotoisin, ei ainoastaan kalan pinnalta.
Ota kalapalat suolaliemestä ja lusikoi niille korianteripestoa. Kypsennä turskaa 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.Vaalealihainen kala on mehevimmillään, kun sen sisälämpötila on 50–55 astetta. Punalihainen kala on parhaimmillaan sisälämpötilan ollessa 60 astetta.
Tarjoa turska keitettyjen perunoiden tai ohrarisoton ja katalonialaisen pinaatin kanssa.