Keitä lasagnelevyjä isossa kasarissa kiehuvassa vedessä 5 minuuttia, valuta vesi pois ja pidä levyjä kylmässä vedessä kulhossa. Lämmitä uuni 190 asteeseen.
Pane sipuli, valkosipuli, selleri, porkkana ja sienet kasariin öljyn kanssa ja lisää joukkoon 2rkl vettä. Kuumenna sihiseväksi, pane kansi päälle ja kypsennä miedolla lämmöllä 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
Ota kansi pois, lisää oregano sekä tomaattimurska ja –sose ja pesto. Mausta hyvin ja kuumenna seos kiehumispisteeseen. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
Valuta lasagnelevyt ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Jaa täyte levyille ja kääri ne rullalle. Aseta ne sitten taitoskohta alaspäin matalaan vuokaan ja lusikoi päälle kevytranskankerma. Paista uunissa 15 minuuttia tulikuumaksi.