1. Sekoita keskenään puolet maidosta ja piimä. Lisää joukkoon hiiva. Lisää tattari- ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan käydä huoneenlämmössä noin kolme tuntia tai jääkaapissa seuraavaan päivään.
2. Lisää taikinaan suola, loput maidosta kiehuvan kuumana sekä keltuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto varovasti nostelemalla taikinaan.
3. Kuumenna rasva blini- tai pienessä pinnoitetussa paistinpannussa tai ohukaispannussa ja paista taikinasta paksuja blinejä.
4. Tarjoa blinit mädin, hienonnetun sipulin ja smetanan/kevytkermaviilin kanssa. Mädin sijaan voi hienontaa lisäkkeeksi kylmäsavu- tai graavilohta. Myös hienonnetut punajuuret ja maustekurkut sekä sienisalaatti sopivat blinien lisäkkeeksi.