Murusta hiiva lämpimään maitoon. Vatkaa joukkoon sokeri, suola ja vajaa puolet jauhoista. Lisää loput jauhot vähitellen koneella tai käsin alustaen. Kaada huoneen lämpöinen rasva joukkoon loppuvaiheessa. Kun taikina irtoaa reunoista ja/tai kädestä, lopeta alustaminen. Peitä liinalla ja anna kohota 20-30 minuuttia lämpimässä paikassa.
Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa ilmakuplat tasaiseksi. Leivo tasapaksuksi pötköksi ja jaa se neljään yhtä suureen osaan. Jaa ne edelleen kolmeen yhtäsuureen osaan. Pyörittele pulliksi, nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja peitä liinalla. Anna kohota noin 20 minuuttia lämpimässä paikassa, esim. lämpimällä vedellä täytetyn tiskialtaan päällä. Voitele kananmunalla.
Paista 225 asteessa uunin alimmalla tai toiseksi alimmalla tasolla 12-14 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä.
Leikkaa "hattu" pois ja nosta päälle viipale mantelimassaa (tai ½ rkl hilloa, 6 rkl hilloa keskiarvo = 202 kcal, 100 g mantelimassa = 453 kcal). Nosta "hattu" pinnalle ja tupsauta pullan päälle vähän pölysokeria.
Jaa taikina 24 osaan, kun haluat pienempiä pullia = 0.5 annosta. Pienten pullien paistoaika on 7-8 minuuttia.
Tarjoa pullat syvältä lautaselta kuuman rasvattoman maidon kera.