Ladataan... Ladataan...

Leipäjuusto-omenasalaatti

Valmistusaineet 2:lle
200 g Omena, ulkomainen, kuorineen, keskiarvo
150 g Luumu, tumma, punnittu kivineen
1 kpl Tomaatti
50 g Lehtiselleri, selleri, varsiselleri
6 tl Rypsiöljy
0.3 dl Omenamehu, omenatäysmehu
0.2 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
180 g Leipäjuusto vähälaktoosinen
100 g Lehtisalaatti
Ohjeet

Huuhdo ja ravistele kasvikset. Leikkaa omena kuutioiksi. Poista luumuista kivet ja leikkaa lohkoiksi. Lohko tomaatti. Leikkaa lehtiselleri viipaleiksi. Nosta palat kulhoon, lisää rypsiöljy ja omenamehu sekä mausta suolaripauksella ja mustapippurilla myllystä. Sekoita. Lisää paloiteltu leipäjuusto ja revityt salaatinlehdet ja sekoita kevyesti. Nauti salaatin kanssa täysjyväleipää.

Yksi annos sisältää 492 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":298,"alcohol":0,"protein":107,"carbohydrates":87},"weight":{"fat":33.03,"alcohol":0,"protein":26.74,"carbohydrates":21.6,"saturated_fat":11.32,"sugar":20.93,"fibre":4.44,"salt":1.17},"percent_raw":{"fat":0.6058683733229601,"alcohol":0,"protein":0.2180057936323463,"carbohydrates":0.17612583304469367},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":493,"weight":119.23,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":432.08},"item_type":"recipe","recipe_id":1024740,"servings":2}}

 
Sulje