Ladataan... Ladataan...

Liha-makaronilaatikko

Valmistusaineet 4:lle
4 dl makaronia
1 l vettä
200 g Vähärasvaista naudanjauhelihaa, 7 % rasvaa
1 kpl sipulia
7 dl Rasvatonta maitoa
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
60 g Kevyttä juustoraastetta
0.25 tl (jauhettu) valkopippuria
Ohjeet

Hienonna sipuli. Kypsennä makaronit suolalla maustetussa vedessä melkein kypsiksi. Paahda kuumalla pannulla jauheliha ja lisää joukkoon sipuli ja mausta suolalla. Hauduta hetki miedolla lämmöllä. Sekoita makaronit sekä jauheliha ja pane ne voideltuun uunivuokaan. Sekoita maito ja munat.
Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 175-180 asteisessa uunissa noin tunnin ajan, vuoan korkeudesta riippuen.

Vinkki

Anna makaronilaatikon vetäytyä hetken vuoassa ennen ruokailua.

Yksi annos sisältää 393 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":86,"alcohol":0,"protein":120,"carbohydrates":187},"weight":{"fat":9.45,"alcohol":0,"protein":29.56,"carbohydrates":46.14,"saturated_fat":3.09,"sugar":9.68,"fibre":2.14,"salt":0.55},"percent_raw":{"fat":0.21931919740336,"alcohol":0,"protein":0.3048157796607493,"carbohydrates":0.4758650229358907},"percent":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":392,"weight":100.61000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":600.13},"item_type":"recipe","recipe_id":663,"servings":4}}

 
Sulje