Murekeseos: Mittaa korppujauhe ja perunajauhot kulhoon. Sekoita joukkoon maito ja anna seoksen turvota vähintään 10 minuuttia. Lisä seokseen jauheliha ja suola. Sekoita hyvin. Lisää seuraavaksi muna, pippuri, oregano ja sipuli. Vaivaa murekeseosta niin hyvin, että siitä tulee hiukan sitkeää. Muovaa seoksesta pullea tanko isoon, leivinpaperilla päällystettyyn, uuninkestävään vuokaan. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Kuori perunat, sipuli ja porkkanat. Lohko perunat, sipulit ja porkkanat pienemmiksi paloiksi ja aseta mureketangon ympärille. Voitele ainekset margariinin ja soijakastikkeen seoksella. Nosta vuoka uunin keskiosaan ja alenna uunin lämpö 175 asteeseen. Kypsennä mureketta tunnin ajan. Voitele se liemellä kypsymisen puolivälissä. Ripota pinnalle hienonnettu persilja. Tarjoa mureke lisäkkeineen suoraan paistovadilta.