Ladataan... Ladataan...

Lipeäkala

Valmistusaineet 20:lle
1500 g Lipeäkalaa
1 tl suolaa
2 dl vettä
Ohjeet

Uunissa kypsentäminen:
Pane kala voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja peitä kannella. Hauduta 30-40 minuuttia 200 asteen lämmössä. Kaada vuokaan muodostunut vesi pois ennen tarjoilua.

Liedellä kypsentäminen:
Voitele keittoastian pohja. Pane kala ja keitinvesi kattilaan. Ripottele suola kaloille. Kypsennä hiljaa hauduttaen kannella peitettynä 15-20 minuuttia ja valuta vesi pois.

Mikroaaltouunissa kypsentäminen:
Pane kala korkeareunaiseen lasivuokaan. Aseta paksuimmat palat vuoan reunalle. Kypsennä noin 20 minuuttia 70 % teholla. Käännä vuokaa muutaman kerran kypsennyksen aikana, jos uunissa ei ole pyörivää pohjalevyä. Kaada muodostunut vesi pois.

Yksi annos sisältää 63 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":58,"carbohydrates":0},"weight":{"fat":0.6,"alcohol":0,"protein":14.4,"carbohydrates":0,"saturated_fat":0.08,"sugar":0,"fibre":0,"salt":1.55},"percent_raw":{"fat":0.08571428027210919,"alcohol":0,"protein":0.9142857197278909,"carbohydrates":0},"percent":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":91,"carbohydrates":0},"total":{"kcal":64,"weight":16.63,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":85.31},"item_type":"recipe","recipe_id":41976,"servings":20}}

 
Sulje