Kuori ja leikkaa perunat 2–3 millin paksuisiksi viipaleiksi käsin tai koneella. Huuhtele viipaleet nopeasti kylmällä vedellä ja valuta siivilässä.
Poista lohifileestä nahka ja viipaloi kala 1/2 sentin viipaleiksi.
Kuori ja hienonna sipuli. Hauduta sipulia rasvassa, kunnes se on peh¬meää. Hienonna tilli.
Voitele uunivuoka ja lado puolet perunaviipaleista pohjalle, nosta lohi¬palat, kuullotettu sipuli ja hienonnettu tilli pinnalle. Peitä lopuilla perunaviipaleilla. Riko munat ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää kerma, maito, suola ja pippurit, kaada seos vuokaan. Vuole halutessasi voilastuja laatikon pinnalle. Kypsennä 175 asteessa noin tunti tai kunnes perunat ovat kypsiä. Kun veitsi uppoaa pehmeästi kerrosten läpi, laatikko on valmis.
Tarjoa laatikko etikkapunajuurien kanssa.