Ladataan... Ladataan...

Lohipurilainen ja rapuskagen

Valmistusaineet 4:lle
250 g Lohifilee
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Valkopippuri
1 rkl Tilli, tuore
1 kpl Kananmuna, kuoreton
KASTIKE:
180 g Katkarapu
100 g Turkkilainen jogurtti 10 %
0.5 rkl Tilli, tuore
0.5 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
LISÄKSI:
0.15 kpl Kurkku
0.25 kpl Punasipuli
25 g Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti
30 g Kapris
4 kpl Ruissämpylä
Ohjeet

Jauha kaikki massan ainekset keskenään yleiskoneessa/tehosekoittimessa.

Pyöritä kostein sormin 4 pihviksi ja paista kypsäksi pannulla tilkassa öljyä.

Sulata ja valuta katkaravut. Sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti ja tilli. Mausta sitruunamehulla ja sitruunan kuoriraasteella.

Täytä sämpylät lohimurekepihveillä, katkarapujogurtilla, avomaankurkulla, punasipulilla, salaatilla ja (hienonnetuilla) kapriksilla.

Yksi annos sisältää 382 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":142,"alcohol":0,"protein":115,"carbohydrates":125},"weight":{"fat":15.37,"alcohol":0,"protein":28.08,"carbohydrates":30.39,"saturated_fat":3.95,"sugar":3.86,"fibre":4.68,"salt":2.2},"percent_raw":{"fat":0.3716391285498765,"alcohol":0,"protein":0.30178455938189214,"carbohydrates":0.32657631206823146},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":382,"weight":88.53000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":255.04},"item_type":"recipe","recipe_id":1024963,"servings":4}}

 
Sulje