Ladataan... Ladataan...

Lohta ruiskuoressa

Valmistusaineet 10:lle
1 kpl sipuli
200 g metsäsieniä
2 rkl öljyä
2 rkl omenamehua
2 rkl soijakastiketta
3 rkl (silputtu) ruohosipulia
800 g lohifileetä
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
500 g ruisperunataikinaa
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista sienet, pilko isot. Kuumenna rasva pannulla, ja kuullota siinä sipulia ja sieniä, kunnes sienten kosteus on suurimmaksi osaksi haihtunut. Lisää omenamehu ja soijakastike. Hienonna ruohosipuli joukkoon. Siirrä pannu pois liedeltä.

Kauli sulanut taikina ohueksi levyksi, ja nosta se leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Levitä puolet sienistä taikinalevyn keskiosaan ja nosta kala päälle. Lusikoi loput sienistä kalalle, ja kiedo kala taikinalevyyn. Painele taikinasauma kiinni, ja käännä se paketin alle. Voitele taikinapinta munalla. Paista kalaa 225-asteisessa uunissa noin 20–25 minuuttia.

Vinkki

Voit tehdä ruuan paistamista vaille valmiiksi edellisenä päivänä. Säilytä taikinoitu kala pakattuna jääkaapissa.

Yksi annos sisältää 363 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":218,"alcohol":0,"protein":75,"carbohydrates":70},"weight":{"fat":24.06,"alcohol":0,"protein":18.63,"carbohydrates":17.35,"saturated_fat":8.03,"sugar":1.36,"fibre":3.03,"salt":0.95},"percent_raw":{"fat":0.6007060243790738,"alcohol":0,"protein":0.2067483988799726,"carbohydrates":0.19254557674095352},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":19},"total":{"kcal":364,"weight":73.41,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":170.29},"item_type":"recipe","recipe_id":307490,"servings":10}}

 
Sulje