Kuori perunat tarvittaessa ja kuutioi ne. Mittaa pullomargariini vokkiin tai pannuun sekä lisää perunakuutiot. Paista hetki. Paloittele sillä välin kesäkurpitsa ja paprika ja lisää ne perunoiden joukkoon. Paista hetken aikaa ja sekoita joukkoon felita tai muu fetatyyppinen vähärasvainen juusto kuutioina. Sekoita nostellen ja anna juuston lämmetä. Lisää joukkoon kuutioitu avokado sekä vähän puristettua sitruuna- tai limemehua. Anna kuumentua ja sekoita lopuksi joukkoon paloiteltu jäävuorisalaatti. Myös se saa lämmetä hetken vokissa. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla basilikalla tai muulla yrtillä.
Jaa kahteen annokseen ja nauti kuitupitoisen leivän kera.
Tämä salaatti on nopea valmistaa edellisenä päivänä jääneistä perunoista Ja on lämpimänä eri makuinen ja tuntuinen kuin kylmänä normaalina salaattina. Juusto ja avokado pehmenevä herkullisiksi lämmetessään. Voit lopuksi lisätä joukkoon myös esim. kuutioitua tomaattia tai vaihtaa kesäkurpitsan kurkuksi.