Ladataan... Ladataan...

Lämmin mansikka-banaanisalaatti (FODMAP)

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sitruuna, kuorittu
1 tlk Ananaspalat ananasmehussa
2 rkl Fariinisokeri
400 g Mansikka
2 kpl Banaani, kuorittu
Ohjeet

Purista puhtaalle (muurinpohja)pannulle sitruunan mehu sekä valuta ananaspurkin liemi. Lisää fariinisokeri.

Kuumenna liemi kiehuvaksi

Perkaa ja paloittele pannulle mansikat, viipaloi myös banaanit. Lisää ananaspalat.

Kuumenna hetken ajan raaka-aineita käännellen, kunnes hedelmät ovat saaneet hiukan väriä.

Nostele salaatti jälkiruokamaljoihin.

Vinkki

Koristele esim. ananaskirsikoilla ja tarjoa (kaura)jäätelön tai (soija/vanilja)vaahdon kanssa.

Yksi annos sisältää 141 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":129},"weight":{"fat":0.58,"alcohol":0,"protein":1.37,"carbohydrates":29.92,"saturated_fat":0.06,"sugar":26.82,"fibre":3.76,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.04024780857707502,"alcohol":0,"protein":0.04203238302986623,"carbohydrates":0.9177198083930588},"percent":{"fat":4,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":92},"total":{"kcal":140,"weight":62.51,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":211},"item_type":"recipe","recipe_id":1025071,"servings":4}}

 
Sulje