Ladataan... Ladataan...

Marinoidut kasvikset ja broilerifilee

Valmistusaineet 1:lle
1 kynsi valkosipulin kynsi
1 tl rypsiöljyä
0.25 dl vettä
0.25 dl omena-hunajaviinietikkaa
0.25 rkl kapriksia
0.5 kpl paprika
0.25 kpl (keskik.) kesäkurpitsaa
0.5 varsi lehtisellerin varsia
0.5 kpl porkkana
1 tl Paprikajauhetta (ripaus)
1 tl (rouhittu) Mustapippuria (ripaus)
2 g Suolaa (ripaus)
2 g Kuivattua basilikaa (ripaus)
1 kpl broilerin rintafilee (nahaton)
Ohjeet

Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita kastikeainekset ravistamalla. Kaada seos kasvisten joukkoon ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Aseta lautaselle muutama rapea revitty salaatinlehti. Lusikoi kasviksia päälle ja ripottele paistetut broilerisuikaleet päälle.

Yksi annos sisältää 318 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":79,"alcohol":0,"protein":197,"carbohydrates":42},"weight":{"fat":8.79,"alcohol":0,"protein":49.2,"carbohydrates":10.57,"saturated_fat":0.97,"sugar":6.57,"fibre":5.82,"salt":2.28},"percent_raw":{"fat":0.24851001169989495,"alcohol":0,"protein":0.6185653524387091,"carbohydrates":0.1329246358613959},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":62,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":319,"weight":84.19999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":499.25},"item_type":"recipe","recipe_id":27479,"servings":1}}

 
Sulje