Ladataan... Ladataan...

Marinoidut vihreät pavut

Valmistusaineet 8:lle
400 g vihreitä papuja
1 kpl punasipuli silputtuna
1 kpl keskivahva chilipalko silputtuna
1 dl (silputtu) hienonnettua persiljaa
2 kynsi valkosipulin kynsiä
3 rkl sitruunamehua
0.25 tl suolaa
4 rkl rypsiöljyä
Ohjeet

Keitä pavut vähässä vedessä ja jäähdytä ne. Lisää joukkoon silputtu punasipuli, chili ja persilja. Chilin voi korvata myös paprikanpalalla. Murskaa valkosipuli sitruunamehuun ja sekoita joukkoon öljy. Kaada papujen päälle, sekoita varovasti ja anna marinoitua kylmässä. Pavut säilyvät jääkaapissa muutaman päivän. Voit marinoida pavut myös kuumina ja tarjota ne lämpimänä lisäkkeenä.

Yksi annos sisältää 102 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":6.89,"alcohol":0,"protein":3.05,"carbohydrates":7.36,"saturated_fat":0.43,"sugar":1.95,"fibre":2.18,"salt":0.19},"percent_raw":{"fat":0.5982152873018343,"alcohol":0,"protein":0.11772156021234173,"carbohydrates":0.284063152485824},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":102,"weight":22.05,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":77.7},"item_type":"recipe","recipe_id":24219,"servings":8}}

 
Sulje