1. Ruskista broilerit kuumalla pannulla. Nosta pois pannulta. Jos käytit rintafileitä, niin leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
2. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota öljytyllä pannulla pienellä lämmöllä.
3. Lisää harissatahna ja kuumenna vielä pari minuuttia.
4. Lisää liemi ja tomaattimurskat. Kiehauta ja lisää riisi halutessasi sekä broileri ja huuhdellut, valutetut kikherneet. Kypsennä hiljalleen kannen alla 20–30 minuuttia.
5. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Pyöristä makua sokerilla.
6. Kun keitto on lautasella, purista sitruunaa jokaiseen annokseen.
Valmistusaika 15 minuuttia.
Vähennä tai lisää maustetahnoja makusi mukaan.
Kikherneiden tilalle voi vaihtaa myös keitetyn riisin.