Käytä pakastettuja, paloiteltuja vihreitä papuja.
Mittaa kulhoon korppu- ja perunajauhot, mausteet ja maito. Anna vetäytyä kymmenen minuuttia. Kuori ja silppua tällä välin murekkeeseen tuleva sipuli ja sekoita täytteen aineet keskenään.
Tee mureketaikina sekoittamalla turvonneeseen jauhoseokseen sipulisilppu, jauheliha ja munat. Taputtele seos leivinpaperin päälle levyksi ja levitä sen keskelle täyte. Kääri mureke paperin avulla rullalle ja nosta uunivuokaan. Laita paperi roskiin. Taputtele murekkeen pinta siistiksi kylmällä vedellä huuhdelluin käsin.
Kypsennä mureketta 200 asteessa reilu tunti. Nosta kypsä mureke leikkuulaudalle ja leikkaa viipaleiksi tarjoiluvadille.
Keitä lisäkkeeksi papuja suolalla maustetussa vedessä. Asettele ne tarjoiluvadille ja laita päälle nokare margariinia tai voita.
Tarjoa viherpippurikastikkeen kanssa.