Marinoi paahtopaisti Coca Colassa yön yli. Liha mureutuu hieman. Kuivaa pinta. Anna paistin lämpötilan tasaantua huoneenlämmössä ennen paistoa.
Ruskista liha paistinpannussa joka puolelta. Hiero pintaan suolaa, timjamia ja pippuria.
Tarkista kiehuvassa vedessä, että lihalämpömittari toimii. Työnnä mittari lihan paksuimpaan kohtaan.
Nosta paisti pellille. Kypsennä uunin alatasolla 125 asteessa, kunnes sisälämpö on 60–65 astetta. Nosta paisti uunista, kiedo folioon ja anna levähtää 15 minuuttia ennen leikkaamista.
Halutessasi voit hunnuttaa paistin juhlakuntoon. Sivele pintaan ohuelti mustaherukkahyytelöä ja saksi pintaan persiljasilppua (noin 2dl).
Perunat kypsyvät paistin rinnalla uunissa, kokonaiset noin tunnissa, veneiksi leikatut noin puolessa tunnissa.