Ladataan... Ladataan...

Nakkikasvispannu

Valmistusaineet 6:lle
300 g Kevytnakkeja
500 g Wokkivihanneksia
1 kynsi valkosipulin kynsi
1 tl oreganoa
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl tomaattipyreetä
2 dl kanalientä
1 tl maissijauhoja
1 tl suolaa
Ohjeet

Lisäksi rouhittua mustapippuria ja hienonnettua persiljaa.

Paloittele nakit. Kuumenna wokkipannu tai iso paistinpannu. Ruskista nakkipalat nopeasti öljyssä. Lisää pannulle vihannekset, tomaattipyree ja mausteet. Sekoita ja anna kypsyä pari minuuttia. Lisää kanaliemi, johon on sekoitettu maissijauho ja kypsennä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Koristele hienonnetulla persiljalla.

Yksi annos sisältää 160 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":107,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":12.01,"alcohol":0,"protein":7.23,"carbohydrates":5.98,"saturated_fat":3.95,"sugar":1.69,"fibre":2.34,"salt":2.45},"percent_raw":{"fat":0.6716369382375256,"alcohol":0,"protein":0.17979830324761778,"carbohydrates":0.14856475851485662},"percent":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":160,"weight":35.650000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":173.83},"item_type":"recipe","recipe_id":44284,"servings":6}}

 
Sulje