Voit käyttää 500 g:n grillimakkaran sijaan thyringenin- tai ryynimakkaroita. Voit korvata 0.5 dl ruohosipulia persiljalla.
Paista makkarat kokonaisina tai viipaleina öljytilkassa muurinpohja- tai paistinpannulla. Kun pinta on ruskistunut, kaada pannulle kunnon loraus tummaa olutta. Hauduta viitisen minuuttia. Olut saa haihtua lähes kokonaan. Tarjoa makkarat perunajuustosalaatin kanssa.
Nopea perunajuustosalaatti: Keitä pakastettuja perunakuutioita kiehuvassa vedessä viisi minuuttia. Huuhtele kuutiot kylmällä vedellä. Paloittele juusto, hienonna purjo ja ruohosipuli sekä viipaloi lehtisellerin varret. Jos haluat miedontaa sellerin makua, voi ryöpätä palat kiehuvassa vedessä.
Sekoita aineet keskenään. Mausta salaatti valmiilla ranskalaisella salaatinkastikkeella ja anna sen maustua viileässä pari tuntia ennen tarjoamista.