Lisää suolaa maun mukaan.
Valitse suomustettuja, nahallisia kuhafileitä 4 kpl. Nahka suojaa kalaa kuivumiselta.
Puolita kuhafileet ja tee halutessasi nahkaan terävällä veitsellä viiltoja.
Kuumenna paksupohjainen paistinpannu todella kuumaksi. Ripottele pannulle hienoa suolaa. Pane kalapalat kuumalle pannulle nahkapuoli alaspäin. Ripottele suolaa lihapuolelle. Paahda nahkapuoli kauniin kullanruskeaksi. Käytä apuna painona, jotta saat kalaan mahdollisemman ja tasaisen pinnan.
Käännä kala toisinpäin. Paahda toinen puoli. Jälkikypsennä tarvittaessa kuumassa uunissa (220 astetta, 3-5 minuuttia). Tarjoa kala perunasossen kanssa.
Samaan tapaan voit kypsentää lohta, siikaa, silakkafileitä ja muikkuja. Näin kypsentämällä saat maukasta ja vähäkalorista ruokaa.