Ota kalkkunaleikkeet huoneenlämpöön.
Kuori tasakokoiset perunat ja laita ne kiehumaan suolattomaan veteen. (kuvassa on uusia perunoita).
Paloittele huuhdottu kukkaali ja laita kypsymään höyrytyskattilaan. Valmista salaatti, mutta lisää öljy vasta juuri ennen ruokailua.
Mittaa öljy lautaselle ja kääntele huoneenlämpöiset kalkkunaleikkeet siinä keittöpihtejä apuna käyttäen. Kaada kukkakaalin höyrytysvesi pois alakattilasta ja kumoa kukkakaalit siihen. Lisää osa ruokakerma 4 %:sta ja soseuta sauvasekoittimella tasaisen hienoksi tai jätä vähän karkeammaksi. Lisää loput ruokakermasta ja öljy ja kuumenna samalla välillä sekoittaen. Sekoita joukkoon yrtit ja mausta.
Pariloi öljytyt kalkkunaleikkeet ja pidä niiden alla ja päällä rosmariininoksaa tai oksia, niin liha saa siitä makua. Rosmariinin voi myös syödä. Parilontiaika on 8 minuuttia.
Lisää öljy salaattiin.