Ota kalkkunaleikkeet huoneenlämpöön. Kuori tasakokoiset perunat ja laita ne kiehumaan suolattomaan veteen.
Paloittele huuhdottu kukkakaali ja laita kypsymään höyrytyskattilaan.
Valmista salaatti, mutta lisää öljy vasta juuri ennen ruokailua.
Kaada kukkakaalin höyrytysvesi pois alakattilasta ja kumoa kukkakaalit siihen. Lisää osa Flora ruoka 4 %:sta ja soseuta sauvasekoittimella tasaisen hienoksi tai jätä vähän karkeammaksi. Lisää loput Florasta ja öljy ja kuumenna samalla välillä sekoittaen. Sekoita joukkoon yrtit ja mausta.
Mittaa öljy lautaselle ja kääntele huoneenlämpöiset kalkkunaleikkeet siinä keittiöpihtejä apuna käyttäen. Pariloi öljytyt kalkkunaleikkeet ja pidä niiden alla ja päällä rosmariininoksaa tai oksia, niin liha saa siitä makua. Rosmariinin voi myös syödä. Parilointiaika on 8 minuuttia.
1 annos kukkakaalipyreetä painaa n. 187 g.