Ladataan... Ladataan...

Parsakaalipasta

Valmistusaineet 4:lle
200 g Täysjyvä cappelli, täysjyväpasta
20 dl Vesi
2 tl Ruokasuola
300 g Parsakaali brokkoli
Ohjeet

Laita pastavesi kiehumaan.

Huuhdo parsakaali ja poista kantaosan kuori kuorima- tai pienellä veitsellä. Leikkaa kanta viipaleiksi ja kukkaosa nupuiksi.

Lisää pasta kiehuvaan veteen, ja laske aika siitä kun vesi alkaa kiehua uudelleen. Kun aikaa on jäljellä 5-6 min., lisää parsakaali.

Vinkki

Tarjoa esim. broilerikastikkeen kanssa.

Yksi annos sisältää 201 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":140},"weight":{"fat":1.23,"alcohol":0,"protein":11.47,"carbohydrates":32.5,"saturated_fat":0.28,"sugar":3.45,"fibre":4.88,"salt":3.2},"percent_raw":{"fat":0.05898781720999663,"alcohol":0,"protein":0.2454642247582971,"carbohydrates":0.6955479580317063},"percent":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":70},"total":{"kcal":201,"weight":57.01000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":628},"item_type":"recipe","recipe_id":1023679,"servings":4}}

 
Sulje