Ladataan... Ladataan...

Perinteinen carpaccio vasikanpaistista

Valmistusaineet 4:lle
300 g vasikan sisäpaistia
1.5 dl oliiviöljyä
0.75 dl tuoretta sitruunamehua
1 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria myllystä
3 ruukku Rucolaa
70 g Parmesaania
Ohjeet

Puhdista liha kalvoista ja pane hetkeksi pakastimeen niin sitä on helpompi leikata. Leikkaa lihasta lehdenohuita viipaleita poikkisyin. (Helpointa on leikkauttaa liha viipaleiksi jo kaipassa.)

Sekoita kulhossa oliiviöljyä, sitruunamehua ja suolaa, kunnes suola on täysin liuennut. Annostele kastike neljälle matalalle lautaselle ja asettele päälle lihaviipaleet. Käännä lihaviipaleet marinadissa kerran ja jauha pinnalle vähän mustapippuria. Anna lihojen marinoitua noin 15 minuuttia.

Huuhdo ja kuivaa rucola. Poista kovat kannat, leikkaa lehdet suikaleiksi ja kokoa keoksi lihalautasten keskelle. Höylää lopuksi parmesaanilastuja annoksiin.

Yksi annos sisältää 460 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":358,"alcohol":0,"protein":96,"carbohydrates":6},"weight":{"fat":39.81,"alcohol":0,"protein":24.11,"carbohydrates":1.62,"saturated_fat":8.05,"sugar":0.44,"fibre":0.35,"salt":1.81},"percent_raw":{"fat":0.7768146306096313,"alcohol":0,"protein":0.20910984476321479,"carbohydrates":0.014075524627153902},"percent":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":1},"total":{"kcal":460,"weight":76.19,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":184.25},"item_type":"recipe","recipe_id":36835,"servings":4}}

 
Sulje