(suolaa)
Kuori ja raasta perunat karkealla terällä. Purista raasteesta ylimääräinen neste pois. Sekoita sitten perunoihin juustoraaste ja pippuria, suolaa ei tarvita.
Kuumenna paistin- tai lettupannussa öljyä. Nosta ruokalusikalla pannuun kokkareita ja muotoile ne pyöreiksi lettusiksi. Paista pari minuuttia ja käännä, kun reunat alkavat ruskistua. Vähennä lämpöä ja anna paistua toiselta puolen pidempään, jotta peruna ehtii kypsyä. Siirrä kypsät lettuset lämpimälle tarjoiluvadille.
Kantarellikerma: Huuhdo pannu ja kuumenna se uudelleen. Lisää mieleisiäsi sieniä paloina. Anna kuumeta, kunnes sienten neste haihtuu. Lisää sitten pannuun kermaa ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kerma sakenee kastikkeeksi. Mausta suolalla ja hienonnetulla persiljalla. Tarjoa perunalettusten kanssa.