Kauli sulanut taikina leivinpaperin päällä irtopohjaisen tai muun tasapohjaisen vuoan pohjan (halkaisija n. 24 cm) ja reunojen (n. 4 cm lisää) kokoiseksi pyöreäksi ohueksi levyksi. Nosta varovasti vuokaan ja painele muotoonsa. Laita hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Sekoita sillä välin täyte. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää muut aineet. Jos haluat maustaa sosetta enemmän, voit lisätä joukkoon esim. inkivääriä, chiliä, pippurisekoitusta tai muita yrttejä. Ota vuoka jääkaapista ja kaada täyte taikinapohjalle. Kypsennä 200 asteessa n. 40 minuuttia uunin toiseksi alimmalla tasolla. Anna piirakan jäähtyä hetken aikaa, ennen kuin irrotat sen varovasti vuoasta.
Tarjoa salaatin kanssa.
Jos haluat vähän paksumman pohjan, puolita taikinapaketin toinen pala ja yhdistä sulaneet palat ennen kaulimista.
Lopusta taikinasta (1/4 koko paketista) voit leipoa esim. ohuita tikkuja. Leikkaa taikinapala veitsellä tai taikinapyörällä 10 osaan. Paista tikkuina tai kiepsauta esim. rinkeliksi tai solmuksi.