Ladataan... Ladataan...

Porsaan fileepihvit, kasviksia ja paprikakastiketta

Valmistusaineet 2:lle
300 g Viljaporsaan fileepihvi, naturell
0.5 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl Mustapippuri
50 g Paprika, punainen
0.5 tlk Demi-glace kastikepohja
25 g Tuorejuusto, kasvirasvaa, rasvaa 24-30 %
Ohjeet

Nosta fileepihvit huoneenlämpöön noin puoleksi tunniksi. Tee pihvien reunaan saksilla tai terävällä veitsellä pienet viillot, niin pihvit eivät käpristele reunoista pannulla. Kuutioi paprika ja lisää kuutiot kastikepohjan joukkoon. Anna kiehua hiljalleen kannen alla hetken aikaa ja sekoita joukkoon loppuvaiheessa tuorejuusto. Anna kiehahtaa. Sipaise pihvien pinnat öljyllä ja pariloi niitä paistin- tai parilapannulla 3-4 minuuttia/puoli. Mausta.

Vinkki

Tarjoa lisukkeena esim. keittettyjä perunoita ja aurinkokasviksia.

Yksi annos sisältää 272 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":97,"alcohol":0,"protein":152,"carbohydrates":23},"weight":{"fat":11.33,"alcohol":0,"protein":40.14,"carbohydrates":6.14,"saturated_fat":3.65,"sugar":2.76,"fibre":0.68,"salt":2.36},"percent_raw":{"fat":0.35527218968912755,"alcohol":0,"protein":0.5591970565240028,"carbohydrates":0.08553075378686963},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":56,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":272,"weight":67.06,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":240.58},"item_type":"recipe","recipe_id":1027393,"servings":2}}

 
Sulje