Valmistusaineet 4:lle
PÄÄRUOKA:
500
g
Porsaanfilee ulkofilee / porsaan sisäfilee, rasvaa 4,5 %
1.5
tl
Rypsiöljy
0.3
tl (rouhittu)
Mustapippuri
0.5
tl
Ruokasuola
300
g
Kantarelli
1.5
tl
Rypsiöljy
50
g
Sipuli
2.5
dl
Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
0.5
tl
Ruokasuola
0
g
Valkopippuri
1
rkl (silputtu)
Persilja, tuore
PÄÄRUOAN LISÄKE:
500
g
Peruna, punnittu kuorineen, keitetty, suolaton
KASVISLISUKE:
200
g
Fenkoli, salaattifenkoli
200
g
Kesäkurpitsa zucchini
3
tl
Rypsiöljy
0.3
dl
Vesi
0.3
tl (rouhittu)
Mustapippuri
0
g
Basilika, tuore
LISÄKESALAATTI:
400
g
Tomaatti
200
g
Lehtisalaatti
4
tl
Rypsiöljy kylmäpuristettu
0.3
rkl
Vaalea balsamikastike
NAUTI ATERIAN LISÄKSI:
4
viipale
Jälkiuuniviipale
4
tl
Margariini 60 %, keskiarvo
8
dl
Rasvaton piimä vähälaktoosinen
Ohjeet
Laita perunat kiehumaan. Leikkaa porsaanfilee 8 noin sentin paksuiseksi viipaleeksi. Pilko kantarellit ja paista niistä enin kosteus pois omassa liemessään. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli ja kuullota hetki. Kaada joukkoon Flora ruoka, sekoita ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla. Mausta ennen ruokailua.
Leikkaa fenkoli ohuiksi ja kesäkurpitsa vähän paksummiksi viipaleiksi ja kuullota niitä hetken aikaa öljyssä. Lisää tilkka vettä ja anna kypsyä kannen alla. Mausta.
Sekoita salaatti.
Paista huoneen lämpöiset öljytyt pihvit 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta.