Ladataan... Ladataan...

Possua piparikastikkeessa

Valmistusaineet 4:lle
400 g Viljaporsaan marinoimaton ulkofilee
1 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
2 dl Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
1 dl Vesi
2 rkl Sinappi
1 rkl Soijakastike
5 kpl Piparkakku ruskea
5 tl Rakuuna
Ohjeet

Leikkaa liha pihveiksi. Paista pihvejä öljyssä noin 5 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää ruokakerma, vesi, sinappi ja soijakastike ja hauduta kannen alla 20 minuuttia.

Jauha piparkakut hienoksi ja lisää vispilöiden kastikkeeseen. Hauduta ilman kantta muutama minuutti.

Mausta rakuunalla tai muulla tuoreella yritllä. (Lisää suolaa tarvittaessa).

Vinkki

Tarjoa uunijuuresten ja/tai jouluruokien kera.

Yksi annos sisältää 202 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":76,"alcohol":0,"protein":95,"carbohydrates":31},"weight":{"fat":8.3,"alcohol":0,"protein":23.62,"carbohydrates":7.66,"saturated_fat":2.73,"sugar":3.92,"fibre":0.61,"salt":1.9},"percent_raw":{"fat":0.3739664877992103,"alcohol":0,"protein":0.47272684132212167,"carbohydrates":0.1533066708786681},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":47,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":202,"weight":48.739999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":197.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1024925,"servings":4}}

 
Sulje