Ladataan... Ladataan...

Vihreä kaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
200 g Valkokaalia
0.5 kpl (keskik.) purjosipulia
0.5 kpl (keskik.) kurkkua
Ohjeet

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise ja huuhtele purjo. Leikkaa purjo ja kurkku ohuiksi suikaleiksi. Sekoita aineet keskenään.

Yksi annos sisältää 24 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":16},"weight":{"fat":0.15,"alcohol":0,"protein":1.35,"carbohydrates":3.35,"saturated_fat":0,"sugar":3.35,"fibre":1.93,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.06699751728044631,"alcohol":0,"protein":0.26799006912178525,"carbohydrates":0.6650124135977684},"percent":{"fat":7,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":67},"total":{"kcal":24,"weight":10.129999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":125},"item_type":"recipe","recipe_id":2144,"servings":4}}

 
Sulje