Ladataan... Ladataan...

Possupataa intialaisvaikuttein

Valmistusaineet 4:lle
400 g Porsaanpaisti vähärasvainen
2.5 kpl Sipuli
200 g Porkkana
1 rkl Rypsiöljy
2 tl Currymauste
0.5 tl Mustapippuri
1 tl Ruokasuola
1.5 dl Vesi
Ohjeet

Kuori sipulit ja lohko ne 4-6 osaan. Viipaloi kuoritut porkkanat. Kuutioi liha.

Kuumenna öljy paistokasarissa tai wokissa ja paista huoneenlämpöisiä lihapaloja hetken aikaa. Ripottele sekaan curryjauhe tai -tahna. Lisää sipulit ja porkkanat ja pyörittele hetki. Ripsauta sekaan vähän suolaa ja pippuria myllystä. Kaada päälle vesi ja anna hautua 15-30 minuuttia lihan mureudesta riippuen (esim. lapa vaatii huomattavasti pidemmän kypsymisajan kuin ulkofilee). Tarkista maku.

Vinkki

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita, täysjyväriisiä tai riisi-viljaseosta.

Yksi annos sisältää 220 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":117,"carbohydrates":20},"weight":{"fat":9.19,"alcohol":0,"protein":28.91,"carbohydrates":4.98,"saturated_fat":2.21,"sugar":4.38,"fibre":2.38,"salt":2.79},"percent_raw":{"fat":0.37895778590786533,"alcohol":0,"protein":0.5298513446334931,"carbohydrates":0.09119086945864155},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":53,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":220,"weight":54.84,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":228.13},"item_type":"recipe","recipe_id":1023471,"servings":4}}

 
Sulje