Ladataan... Ladataan...

Possupataa ja perunoita

Valmistusaineet 6:lle
1000 g Possun kassleria tai ulkofilettä
3 rkl ruokaöljyä
800 g säilykeananasta + mehu
2 kpl punasipulia
3 kpl omenaa
2 rkl soijaa
2 tl suolaa
100 g Pippurituorejuustoa
Lisäksi
12 kpl (keskik.) perunaa
Ohjeet

Lisäksi vettä tarpeen vaatiessa.

Leikkaa liha reiluiksi kuutioksi. Ruskista ne öljyssä pannulla.
Valuta ananaksista mehu ja leikkaa viipaleet paloiksi. Säilytä mehu.
Kuori sipulit ja omenat. Leikkaa reiluiksi lohkoiksi.
Nosta possupalat pannulta ja ruskista myös ananaspaloja, sipulia ja omenoita hetki.
Mittaa kaikki aineet pataan ja laita kansi päälle.
Kypsennä 150 asteessa uunin alatasolla noin tunti, tai kunnes possu on varmasti kypsää.
Sekoita kypsennyksen aikana muutama kerta ja tarkista maku. Lisää halutessasi mausteita tai tilkka vettä tarpeen vaatiessa.

Vinkki

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 723 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":349,"alcohol":0,"protein":188,"carbohydrates":186},"weight":{"fat":38.27,"alcohol":0,"protein":46.49,"carbohydrates":45.83,"saturated_fat":16.18,"sugar":24.88,"fibre":4.87,"salt":5.52},"percent_raw":{"fat":0.48261668121520623,"alcohol":0,"protein":0.2605457515739418,"carbohydrates":0.2568375672108521},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":723,"weight":182.04000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":568.83},"item_type":"recipe","recipe_id":2543,"servings":6}}

 
Sulje