Ladataan... Ladataan...

Punainen jauhelihakastike tumman spagetin ja kaaliraasteen kanssa

Valmistusaineet 5:lle
400 g Jauheliha, sika-nauta, kevyt, rasvaa 10 %
150 g Sipuli
2 tl Rypsiöljy
500 g Tomaattimurska
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 dl Vesi
13 g Persilja, tuore
200 g Spagetti täysjyvä
250 g Valkokaali, keräkaali
0.5 dl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
Ohjeet

Silppua sipuli ja kuullota se pehmeäksi öljyssä. Lisää jauheliha muruina ja ruskista kevyesti. Sekoita joukkoon tomaattimurska, mausteet ja vesi ja anna hautua hiljalleen kannen alla 15 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan (10 min.) runsaasssa kiehuvassa vedessä. Valuta hyvin ja sekoita kastikkeeen joukkoon. Raasta kaali oikein hienoksi ja mausta se tilkalla sitruunamehua.

Yksi annos sisältää 329 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":92,"alcohol":0,"protein":89,"carbohydrates":148},"weight":{"fat":9.91,"alcohol":0,"protein":21.73,"carbohydrates":35.97,"saturated_fat":3.1,"sugar":10.11,"fibre":6.16,"salt":0.13},"percent_raw":{"fat":0.27861898640533095,"alcohol":0,"protein":0.271650847318837,"carbohydrates":0.449730166275832},"percent":{"fat":28,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":329,"weight":87.10999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":324.7},"item_type":"recipe","recipe_id":1023529,"servings":5}}

 
Sulje