Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-rucolatortellinit

Valmistusaineet 3:lle
500 g Punajuuri
2 tl Rypsiöljy
0.75 tl Ruokasuola
1 tl Salvia, kuivattu
0.25 tl Mustapippuri
250 g Tortelloni tuore munapasta, juusto ja aurinkokuivattu tomaatti
KASTIKE:
1 dl Cuisine fraiche, valkosipuli & yrtit
15 g Rucola
PÄÄLLE:
15 g Rucola
Ohjeet

Kuutioi keitetyt punajuuret leivinpaperin päälle uunipellille.

Kääntele joukkoon öljy ja mausteet. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Keitä tortellinit (valitse vapaasti täytteen maku, esim. pinaatti, ilmakuiivattu kinkku ym.) pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita punajuuriin.

Soseuta ranskankerma ja rucola keskenään sauvasekoittimella. Tarjoa pastan (ja irtorucolan) kera.

Yksi annos sisältää 395 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":240,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":110},"weight":{"fat":15.93,"alcohol":0,"protein":6.75,"carbohydrates":16.38,"saturated_fat":10.18,"sugar":46.84,"fibre":5.61,"salt":9.75},"percent_raw":{"fat":0.6078211671240961,"alcohol":0,"protein":0.11439356683506405,"carbohydrates":0.2777852660408399},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":394,"weight":111.44000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":298.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1027473,"servings":3}}

 
Sulje