Leikkaa leivinpaperista irtopohjaisen vuoan pohjan kokoinen pala ja levitä se vuoan pohjalle. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Sekoita varovasti vaahtoon ruisjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Levitä taikina vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä 200 asteessa uunin toiseksi alimmalla ritilätasolla 8-10 minuuttia vuoan halkaisijasta riippuen. Kokeile kypsyys. Anna jäähtyä vuoassa. Valmista täyte. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa keskenään rahka, jogurtti, sokeri ja vaniljasokeri. Purista liivatelehdistä vesi pois ja nosta ne pieneen kattilaan. Kaada päälle Becel 7%. Kuumenna sekoittaen sen verran että liivate sulaa. Kaada seos nauhana rahkaseoksen joukkoon. Lisää jäiset puolukat ja levitä seos jäähtyneen torttupohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä ainakin pari tuntia. Koristele ennen tarjoilua.